"Dig out your soul"

(vill du ha lite av min självömkan?
den jag inte orkat bädda ner i dammet under dig
gruset i lerpölen som var vi, vill du ha den?
Ta den då, och känn hur salt den smakar,
Hur den skaver om nätterna, vänder drömmar och
sängkläder emot dig
Stirrar ut dig med gula ögon smeker dig med allt det fula och
slår dig mellan kyssarna
Precis så, precis så lever känslan och ta den, du får den
För jag orkar fan inte längre)

och ibland

bara dör jag på gatan för det är också nödvändigt ibland

Welcome to the fifties

Mina vänner klagar på att jag aldrig uppdaterar min blogg, så här är jag. Skolan började för en vecka sen, jag försöker fatta att jag går i tvåan nu och borde bete mig som en stor flicka, fast.... det är fortfarande mycket roligare att sjunga på gatorna.
Det sista av sommaren regnar bort nu och jag säger hej till hösten. Hoppas att vi får lite fler soliga dagar då för det här är fan inte okej. Allt det här regnet. Vi borde vara drunknade för länge sedan.
Helgen har iallafall varit fin. Jag har varit på bio under stjärnorna, tränat och ätit kräftor med mina fina vänner (fast inte samtidigt hehhhe), och idag köpte jag en negligé! Så nu har mitt liv fått en helt ny dimension... En Marilyn Monroe-dimension. ♥

Too cool for school

Skolan börjar om nio dagar!! Hur kunde två månader bli till nio dagar?? Och vad hände med allt jag ville göra?? Varför spelade inte jag och Lukas på stan och sjöng franska sånger? Varför lärde jag mig inte italienska? eller gitarr? Eller livet? okej nu har jag visserligen börjat lära mig gitarr och skäms lite för att jag inte gjort det tidigare i livet, medan mina fingertoppar ömmar.
Tänk att jag redan bott i Stockholm i ett år. Tänk vad mycket bättre jag kan gatorna nu, och människorna. Men FAN vad svårt det är att skriva ett blogginlägg när Hell's Kitchen står på i bakgrunden.
Bastard.
 
gick ju sådär med det seriösa blogginlägget. heido.

dooo daaa

skriver ett seriöst inlägg snart lovar

RSS 2.0