Generation Plush

är det om våren man skall kunna andas, va? är det då man skall le utan att hacka tänder, är det då man borde känna sig fri, va, va?
jag målar mina naglar rosa och inbillar mig att jag är annorlunda
kan jag inte vara seriös någon gång?

[snart, jag måste bara hinna ikapp mig själv först! hejdå]


[fältet som måste fyllas i]

häääääääjjjjj nu har jag varit i Stockholm och vill tillbaka dit, men är hyfsat glad trots allt för jag har köpt massor med örhängen och armband. en förkylning fick jag på köpet också men det gör ingenting kära stockholm, jag älskar dig ändå.

pussiouss ♥ 




The Appleseed Cast – February

Tillbakablick!

jag kom bara att tänka på ett litet förflutet.

Min höst var en slags enda explosion av den upprivande basen i Death Cab for Cuties The Photo Album, förlorade identiteter och nästanvackra höstträd där löven dog alltför snabbt, det var en evig språngmarsch med slitet hår och slitet hjärta, det var en solig eftermiddag i september som slets till tusen tunna små bitar, ett eget litet fyrverkeri, och absolut inga vackra nätter; kanske om luften inte varit förorenad och mina ögon slutna på annat håll.
Kanske.
kanske och ord som jag repeterat mer än jag minns kanske som en upphakad grammofon ja kanske.




kanskekanskekanskekanske vilket uttjatat ord


vet ni att

inspirationen flyger iväg som tomma blad när det är åtta grader i skuggan och ingen ingen snö alls alls?

och det här låter som regn tyckte jag:



sedan kom jag på att det lät lite mer som diamantregn om man spelade i kanon. try!:


jag orkar inte. kanske sen. hejdå.







Hej Gotland

ja, nu är jag hemma igen! jag vet att klockan är nästan ett på natten, men jag kommer nog inte hinna skriva någonting imorgon, hoho. nej, för jag är ju upptagen med så många andra viktiga saker (tillexempel mitt no-arbete, som skall vara inlämnat om.... snart), och så vill jag baka bröd och träna för jag känner att jag börjar bli extremt otränad heheheh. som sagt; very busy! Jag har haft det världsfint i Uppsala, även om det regnade och var så kallt att man var tvungen att gömma sig i gallerior. vi överlevde ♥
och det är alltid lika wonderful att träffa sylvia; Även om hon tvingar mig att se på Hannah Montana och TheJonasbrothersnågonting. Några andra saker vi gjorde var att fika på fina Uppsalafik (ohyes, Subways inräknat), ha (inomhus) picknick (för det regnade), åka (hemskt mycket) buss, springa omkring i Uppsala (i regnet) och prata göterborgska, och träffa andra fina Uppsalabor.
NI ÄR BÄST.

puss hela regniga världen!

 

och ps. jag vet att min design är lite havsådär just nu, Iknooow, jag måste bara hitta någon klok header. heaheahea har jag nämnt att jag är p1 br00tal på bloggredigering? aja, hejdå.


Sylvia är bäst!

Ja, det är en bra början. Det är ett faktum. tycker Sylvia.
Jag sitter hemma hos Sylvia nu, och förmodligen kommer detta inte att bli något seriöst inlägg, dels på grund av att jag fattar non av Sylvias mac... Dels på grund av Sylvias fina (och såklart sanna) kommentarer om hur bäst hon är!
Hon är ju bäst!! Ja. Ja. Absolut. Ja Sylvia!

Har annars haft en fin kväll här i Muppsala. S och Astrid tog mig till Subway och invigde mig i den otroliga njutningen. ohja ohja! Sedan började det regna, och vi började prata göteborgska av någon anledning. Det var fint. Tror jag.
ddddidodidddii. Fint. Imorgon skall vi ha picnic med folk. JAG SKALL TRÄFFA ADDE FÖR FÖRSTA GÅNGEN. det är koolt. jag är kool.
(koolt som jonna//S)
Nu skall jag... vad skall jag? Jo, nu skall jag läsa Sylvias varulvshistoria, som säkerligen är lika bäst som författarinnan herself
PUSS



(nu kommer det i rumpan)



/astrid very very famous quote

amputations



ohhja jag älskar när låtar känns helt rätt.

RSS 2.0