Sommarljud

Jag vet, jag slösade bort hela min förra sommar. Sommardagar är inte till för självömkan, då passar hösten mycket bättre, och det är livstider dit, en ny sommar som ropar efter att bli något bra. Men hur lätt är det att älska att vinden tovar till ditt hår såfort du försöker leka odödlig, och hur svårt kan det vara att punktera blickar som inte ens finns?

Frågor, är det sommarljud? Dödas de lättast av vackra spellistor klockan 12 på natten (ja)? Borde jag sluta bo framför datorn och skriva meningslösa ting med noll procent tankar in it?
Kaaaaaaaaaaanske det. Vsd tycker du, kära årstid?


Ella Fitzgerald – Everytime We Say Goodbye

500 days of...

SOMMARLOV.


Jolie.

dagen kall, dötrist, tråkig, allt utom alldeles alldeles underbar.
på kvällen såg jag på fin film (istället för allt det andra som egentligen är sjukt viktigt som jag måste göra men som vanligt har jag ingen ordning på mitt liv)
det kanke var pundigt, det kanske var. öh. ja. punkt slut.



nomnomnomnom ♥


F R A M B O I S E


Den som dör får se



Jag lever sommarliv med till exempel skönheten på bilden, jättemycket Markus och ljummen luft och picknick och allt är sådär skapligt underbart fint. thumbs up!

Coco & Boy






Little Black Baby

kvällslåtar ubåtar hej.

 


hej havet!!

Idag har jag hunnit med mycket fint på en kallblåsig eftermiddag. Vandrat runt på stan och letat avslutningsklänning, träffat fina Maja, suttit på biblioteket med en cappuccino och massa papperslappar som behövde sammanfogas, letat stenar vid havet och tittar på solenblänketvågornaallt, träffat Maja igen, ödet älskar oss kära du, suttit i köket med mamma och druckit te och diskuterat poesi. Kvällen måste jag tillbringa med att skriva en bokrecension som skall vara inlämnad imorgon eller på fredag, om tusen år eller jag vet inte, den måste iallafall vara färdig. Inte mycket seriöst i skolan nu, det gör ingenting om man råkar glömma skåpnyckeln en dag och bara ägnar dagen till att diskutera med Am om himmel och helvete, Florence & the Machine och annat vackert. Och sådär. Yeyeyeye mitt liv är är sång just nu, litegrann sådär. Hur länge varar det? Borde inte någonting krossa mig snart? Undrar. Undrar!

RSS 2.0