Aujourd'hui, j'ai....


... Gått genom Gamla Stan i regnet
... Sett mina fina vänner konfirmeras♥
... Åkt spårvagn till mitt vackra Nordiska Museum och förlorat mig i utställningar jag redan sett tusen gånger men inte kan sluta älska. Och hämtat massa info till mitt Same-arbete (Glömde mitt häfte där, kul för alla som ser det att jag skrivit "STAY AWAY FROM            WIKIPEDIA" med stora bokstäver tvärs över papperet. Och att Mikalea  säkert skrivit bajs lite överallt, om jag känner henne rätt! Hehe).
... Frusit som fan (eftersom vädret backstabbade mig efter den tropiska värmen igår och fick mig att göra helt fel klädval)
.... Saknat en viss person som börjar på N
... Åkt tunnelbana i rött läppstift och lyssnat på soundtracket till Amelie från Montmartre (visserligen inget nytt för att vara mig)
... Undrat  hur en himmel kan innehålla så mycket vatten att det fortfarande kan regna (Globala uppvärmningen har fuckat upp vädret och sommaren)
... Tittat på himlen och  räknat molnen

Det är faktiskt mysigt att spendera helgen med sig själv.

Jag vet att jag aldrig skriver här, önskar att jag gjorde det oftare, var en såndär härlig människa som dekorerade sin blogg med massa små söta inlägg men jag funkar nog inte så. Inte just nu iallafall.. Men något jag kan skriva är att jag ju flyttat nu. Jag älskar det. Älskar allt. När jag får en kamera igen skall jag fotografera utsikten från mitt fönster, ankungarna nedanför, balkongen, de utslagna träden, ljuslyktorna om kvällen, de små röda stugorna uppe vid Skinnarviksberget och vad jag skriver på mitt fönster. Men just nu nöjer jag mig med att ägna min lilla blogg lite uppmärksamhet och sen säga
hejdå

RSS 2.0