whutte frikk'

åh, vet ni vad jag verkligen hatar? När man verkligen pluggat inför ett prov, alltså verkligen försökt och nästan velat dö av jag-klarar-inte-mer-information-i-huvudet-panik. När man verkligen gjort det, och det ändå verkligen inte går. "En fråga är inte korrekt besvarad, jag tror du har missförstått mvguppgiften"...(...)... det gör lite ont i själen. fukkin frikkin fkkkkkk!!!
annat som ger mig inre smärtor är nationella proven, gymnasieval och flytt. ingenting fungerar. är det en kabel som fattas i min hjärna? jag är inte det minsta teknisk så jag får förmodligen aldrig veta vad det egentligen är som stör min sömn om nätterna.

Death Cab for Cutie;
cause in my head there's a greyhound station
where I send my thoughts to
far-off destinations
so they may have a chance of finding a place
where they're
far mor suited than here...

jag längtar efter sommaren.

friday I'm in love

en dag precis som vanliga dagar. Hade prov på WW2 idag och fick äntligen skriva av mig all ångest (jag har nog sträckläst den där historiabokens hemska andravärldskrigetkapitel tusen gånger i ren panik för att inte glömma bort något, haho.) HEJ DÅ LEBENSRAUM, typ. Fast nä. Jag har ju typ fyra uppsatser att skriva till nästa vecka. Och sedan drar nationella proven igång. Åh, jeg elsker mitt liev ♥♥
jag känner mig konstant utmattad och det är väldigt jobbigt. Kaffe funkar inte, annars hade jag levt på det. Men jag blir bara superspeedad i ungefär tre sekunder och är sedan en zombie resten av dagen som verkligen bara vill riva ut folks hjärnor eller lägga mig ner och dö eller någonting. Vårterminen i nian, such a pain in the ass. Och det är bara januari! Jag skulle kunna skriva om detta i en hel evighet! Fast så mycket lyckligare blir jag nog inte av det.. Vad skall jag skriva om, tycker ni? C'mon, ge mig några ämnen! Tyvärr är mitt liv inte mycket annat just nu än plugg, en liten smula ångest och längtan efter våren. Help!
Nu skall jag se stumfilmer på Voddler. Alltid något ♥


januaris två mysigaste tröjor

som jag accidently glömde kvar hos pappa när jag senast var där. therefor ett litet hyllningsinlägg till dem. jag saknar er!



ettan är från Indiska och tvåan från bikbok. tänk vilka dejliga saker man hittar ibland va. ♥

there's got to be a simpler explanation

Det är lite klent med inspirationen här just nu. Skolan har precis börjat igen, sista terminen innan jag byter liv, ungefär varenda en av mina lärare har talat om hur fort den kommer gå och hur mycket jag skall satsa och ta vaaraa på dagarna. jag har ingen lust att ta vara på något. jag har lust att leva och skrika och kanske färga håret rött igen. rusa genom den tunnel av nationella prov och annan skit som verkar ligga framför mig och komma ut på andra sidan, den bra-ig-a. och kanske förnya min garderob. ja, det behövs. jag har rensat ut så mycket att jag har ungefär tre tröjor kvar. ehe.

The most awesome girl in the whole world is gästbloggin'

Tycker att Elsa här inte är så bra på att uppdatera som jag är.

Hon sitter bara och läser om ett retard som inte orkar vara kär i sin pojkvän.
OSKAR LINNROOOOOOOOOOOSS!!!!! FRÅÅÅÅN OCH MEEED DUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!111!111
Visste ni att Elsa är jättekär i Oskar? (fast alltså vem är inte? FÖRUTOM JAG LOVEE YOOUUU ANDREAS OM DU NU LÄSER ELSAS BLOGG) Elsa har t om gjort en fanvideo till honom.. Asså gud vad pinsamt :s.S::s.:S::SS:SSsss

Fast nä cred till fina Elsa för att hon har varit ett så fint stöd till mig när jag tog hål i öronen.. och provade linser..

Ni förstår, jag gillar att göra saker lite senare i livet än vad alla andra gör. För jag är speciell och jättebra.
Är det såhär man gästbloggar btw? Har lixxxxx aldrig gjort det för jag är så upptagen med min blogg hela tiden! (försökte göra smygreklam där men internet här älskar att svika mig när jag behöver det.) Nu kanske det går, klicka här så kommer ni typ till min blogg, om ni inte klickar så kommer ni typ ja inte till himlen i alla fall.

Nu lyssnar vi på Hannah Montana, så jävla ballt!
Hey boy. Don't you wish you could have been a good boy?

Hejdå! Nu ska vi se på en serie om en skola och samhällsproblem!

(Elsa jag älskar dig, du är liksom så himla superbra. Superman.)

(Och du lyckades övertala mig till att den här bilden inte är så jättehemsk som den alltid varit, but then of course, I always look gorgeous. Just like Elsa! Eller så var det den enda bilden jag hade på mig själv den här datorn och tänkte att jag kunde unna er det. Kissies.


RSS 2.0