at school



undrar när livet börjar osv

Vill inte oroa gubbarna i onödan

men idag överdoserade vi Riesen och pluggade pluggade hemskt mycket pluggade historia (orkar inte att vår analysdjäfvul är tio sidor lång... VAD HÄNDE). sen tog jag livet av mig. och dog. true story bro!

det står tulpaner på mitt nattduksbord

Tänker ignorera att det var en liten livstid sen jag bloggade sist, och berätta för er om min dag, like a blogger boss.
Ledig dag och pluggångest mmmm. Vaknade på min soffmadrass av att det var sol ute. Kvällen innan hade jag fått en liten attack av fuckit-jag-orkar-inte-sova-i-min-säng-längre-är-så-trött-på-mitt-rum-och-jag-skall-ändå- härifrån-om-en-månad-so-what's-the-point, slängt ner alla mina [tusen] kuddar på golvet, och sen lagt mig i soffan. Som belöning för mitt rebelliska beteende fick jag en ömmande rygg.

Försökte ta itu med allt plugg som får mig att undra varför jag lever. varvade med How I Met Your Mother och då kändes allt lite lättare. Klockan ett ringde det på dörren och det var Niklas, som kom och överraskade mig med blommor (ja, det är tillåtet för alla som läser detta att vara avundssjuka för att min pojkvän är världens bästa och ger mig BLOMMOR!!!) trots att jag var oduschad, osminkad och fortfarande hade pyjamas på mig. Mina pyjamasbyxor är förresten det bästa som hänt mig. SÅ HIMLA MJUKA OCH MYSIGA. Åh, Statsmissionen <3 Och åh niklas som ligger i mitt knä och kollar på HIMYM i min iPod samtidigt som jag pluggar och får allt att kännas mycket bättre. När jag skrivit klart min prostitutionsanalys (!) kokade vi varm choklad och köpte kakor och gick till vackra slottet utanför mitt hus och hade kvällspicknick. Utan att bli för tradig kan jag säga att det var det vackraste jag gjort på länge. Att det var ljummet i luften och att karlavagnen aldrig varit så vacker. osv osv osv

nu har my beloved one åkt hem och nu skall jag sova <3 fett pepp. på sömn. heido

Sometimes

Sometimes sometimes sometimes sometimes sometimes

är jag bara för stum för att orka.



Visst det är många som känner sig manade att//visa upp sina hjärtan på allmän plats javisst men skjut mig då

Markus Krunegård – Se på mig nu, vad tycker du?

RSS 2.0