yääs

på frågan om jag lever, svarar jag nog nej. dock lyssnar jag på Yann Tiersen 24/7, spelar Sims och klarar mig rätt bra ändå... puss

torsdag eftermiddag

idag skall jag inte plugga till svenskaprovet.
jag skall ignorera att jag är grå, trasig och allmänt jätteslut, att jag både känner mig och säkert ser ut som en ballong som tappat all luft
jag skall lyssna på Plushgun och skära världen i bitar!
SÅ DET SÅ.



fettis-dagen

Hej
Jag gör som alla andra och tjockar mig med semlor idag. Jag har dock experimenterat fram ett recept på en nyttigare semla, och den blev faktiskt alldeles utomordentligt god!

Semla

1 fralla
1/2 pkt vispgrädde
Honung
Blandade nötter


Vispa grädden (gärna med elvisp)
Blanda i lite honung
Mixa nötterna i en matberedare eller med stavmixer. Blanda i grädden
Dela frallan och gör en liten fördjupning i mitten på botten
Fördela grädden över frallan och "sätt ihop" den.

Eh voila!




In some other little news... så hade jag gitarrprov idag. det gick förträffligt, och reslutatet blev ett VG.
Imorgon har jag prov i algebra och på torsdag svensk grammatik. I min skola finner lärarna OÄNDLIGA NÖJEN i att bombardera oss med prov. Det gillar vi...(!!)
vi gillar också när det blir trafikstockning i matsalen plus läskiga människor som ockuperar ens bord, vilket resluterar i kladdkaka från coop! ohyessss.
trevlig fettisDag allihopen
pusshej


long time no seen

Snöig februari-inledning, jag gillar och lever ännu. Prao fixad på Hedbergs, och kanske även sommarjobb! gillagillagilla! Här är det grått och jag vill till Uppsala och träffa Sylt... Annars består min vardag mest av tankar och att akta sig för istappar.
puss

long time no seen

Snöig februari-inledning, jag gillar och lever ännu. Prao fixad på Hedbergs, och kanske även sommarjobb! gillagillagilla! Här är det grått och jag vill till Uppsala och träffa Sylvia... Annars består min vardag mest av tankar och att akta sig för istappar.
puss

RSS 2.0