update

sitter och kollar sminktips på youtube och försöker bli en lite bättre människa. Dagen har varit evighetslång, eftersom det är tisdag, och iskall, eftersom världen är dränkt i snö och skolan vägrar vrida upp värmen. Och jag har inte kunnat värma mig mycket, jag börjar inse att om jag fortsätter köpa te och varm choklad för 10 kr varje dag kommer mina pengar att ta slut! Haha.. Vintern verkar dock kunna genomlidas, frysas och älskas när man har fin och vacker musik med sig!


egentligen gillar jag den bättre med Death Cab, bara för att det är Ben liksom. Åh Ben Ben mylove.
nu skall jag fortsätta plugga NO, kisses 'n hugs, [don't blame the sweet and tender hooligan]

SNÖ

HI-HI

DET ÄR SNÖ.
jag har varit ute och fotat med min söta systemkamera som jag knappt fattar något av, alla bilderna kommer förmodligen vara svarta när jag framkallar dem. MEN JAJA. DET ÄR SNÖ.


regnar floder

Det har regnat nonstop i tre dagar. I början tyckte jag om smattret mot mitt fönster men nu känns ljuden mer som små bomber. I skolan har de "temadagar", lärarna är sjuka och filmerna funkar inte, som vanligt, så jag sitter hemma, skyddad mot regn och skolmat och folk som inte har något liv och folk som tar mitt liv, och försöker höja mitt NO - betyg. Det går sådär.

Två goodienotes är dock att det är julafton om exakt en månad och att vi slutar skolan om en månad minus två dagar. yea!









lovely air


the only one who could ever reach me was the son of a preacher man

Måndagar. De brukar alltid vara så fruktansvärt grå och äckliga, men Idag var den bästa dagen på länge. Jag vet inte riktigt varför, men den började bra trots samma måndagslektioner och allt. Men plötsligt upptäckte jag att jag kunde skratta igen, för första gången på två veckor, och så ville jag inte döda mina matteböcker riktigt lika mycket och ja... typ så blev det. Och så var det sol och blåste jättemycket, ett väder jag älskar bara för att det är så jävla skönt att kunna blåsa bort någon gång när det inte regnar.
Efter skolan stack jag och Andro, efter ett misslyckat spaningsförsök på Säve, hem till Albin och repade inför höstrocken... Haha. Ja, det är en vecka kvar och ja det här var vårt första rep. Men jajaja. Och jag sjöng tills min röst bröt ihop, för det har jag heller inte gjort på länge. Men jag tror nästan det är något med Novemer, som får mig att tröttna på livet. Inget allvarligt så, jag känner bara för att gå i ide, det är så helvetesjobbigt att ta sig upp varje mörkermorgon och jag orkar knappt fixa mig respektabel inför skoldagarna, och när jag kommer hem är det mörkt och vem orkar plugga då liksom? Det är som ett mönster jag kommer in i varje vinterhalvår, bortsett från julen då man faktiskt har en ursäkt för att krydda mörkret med kanel och presentpapper. Men det kanske vände idag. Jag vet inte. Det lär jag väl märka om jag vaknar på botten igen i morgon bitti. Men när är det börjar bli ljusare? Det känns som att det är snart. Det känns verkligen så.

På onsdag är det iallafall LES PREMIER DE HARRY POTTER, helt klart en världshändelse av stor vikt tycker jag och Andromeda. Och minst halva världen till. Trooor jag. längtar ♥



SÖTA.



Nu skall jag gå och dansa till Markus Krunegård. HEJ DÅ


RSS 2.0