Det snurrar i min skalle

Jag och den låten har connection! ♥ Jag tror den talar lite till mina tankar, idag och alltid och förhoppningsvis förevigt. Annan musik som älskar mig är Lonely Dear, She & Him och Plushgun, lite. Alla andra sviker och lämnar mig oberörd just at the moment. Kanske är min Ipod bara trött på att bli sönderlyssnad varannan timme. Dö.
Men varför känns det alltid som att jag aldrig har någon tid? Alltid = 2x L= 2x Livet = Borde göra mig mer levande. Istället klingar det fruktansvärt falskt. Jag har ingen tid, ingen lust, jag önskar bara att världen gick i samma färgskema som, ja som typ genom regniga fönster. det skulle vara fint och bra och kanske göra mig på lite bättre humör.

Jag hatar att resa när jag verkligen bara vill vara hemma och gömma mig för världen, även om Stockholm/Uppsala är aldrig så fint och levande. Jag hatar den satans jävla gotlandsplåtbåten och jag hatar mitt ansikte i spegeln och jag hatar alla människor som går förbi, tysta.

Min kamera är urladdad vilket hindrar mig från att springa ut och dokumentera den regnvåta kvällen, så här är en låt istället som beskriver min värld just nu!
Hejdå eller Goddag eller kalla det vad fan ni vill.




got no place to go

jag tycker om att lyssna sönder låtar. speciellt sådana som redan blivit sönderlyssnade en höst för sisådär två år sedan och nu reparerats. Åh så underbart fånig jag är.
Imorgon tror jag blir en bra dag, skall vara med kören hela dagen och ha konsert på kvällen! Fast det visar sig för det mesta att de saker jag har förväntningar på blir rätt fäil in the end. men jajajajajja äsch.
Denna kväll har jag gjort Häggblomssaft och lyssnat på söt musik. Saknade är Agga, Maja, hår som inte är slitet, kärlek och inspiration.



O-jess-indeed



Fina låten också:


det regnar

hemskt mycket regnar. mitt hår är hemskt mycket lockigt. Jag har väldigt mycket matte och engelska att göra, men det är finare att titta på Lost in Austen och skriva ner sina drömmar.
ÅH, jag kommer SÅ få mvg i alla otroliga ämnen. "Åhja, långhelg, vad bra, nu skall jag vara duktig och plugga" tänkte jag..... Under dessa dagar har jag mest lekt sommarlov och bara rört min engelskabok när jag varit tvungen.
Jag skyller på maj. På vackravackra regniga maj som man bara inte kan spendera inomhus med engelskaboken.
Maj, jag läntar hemskt mycket bort. Alla är pessimistiska över sommarlovet, men det kommer att bli fint, iallafall för mig. Sommaren har förlåtit mig tror jag!

jag vet, jag är inte något fint, inte just nu eller kanske aldrig, nu kanske jag mest är ett vrak som bara längtar efter sommaren. Jag skriver nästan inte alls, men det kanske mer beror på rastlöshet än på utsuddning.

JAG VET INTE! JE NE COMPRENDS PAS. auahauahauauaha pusshejdå


Fiiiiiiiisk!!

Days of our lives. Måtte det bli sommarlov snart (!)


jag är dumdumdum.

jag borde plugga. inte bara lyssna på Cocosoundtrack och måla naglarna. usch. hehöhaho.




Jag är ingen soldat men solnedgångar är alltid vackra



Just keep your head and play as it playyyys

Hej mina kära fanclub, visst skriker ni av lycka nu när jag lever igen?
(fast åhah, jag lever inte egentligen. Jag låtsas. Fint va?)
Jag sitter och tittar, nej stirrar, nej, betraktar, gården nedanför mitt fönster, med mina fina träd, som äntligen också börjat leva igen, fast de låtsas nog inte, deras löv är så vackra och åh. De påminner om sommar, och följaktligen förra sommaren, och därmed det lilla underbara helvetet på repeat. Och jag undrar sakta hur jag skall överleva alla vackra junijuliaugusti-himlar som väntar på mig nu. Jag skulle faktiskt vilja ha någon att sjunga mig igenom sommaren med, ja ni vet, jaga molnen på evig flykt och allt detdär, och gå långa promenader, skratta åt regnet och förolämpa skymningen och samtidigt älska alltihop. Livet inräknat.

och den här låten, den är mina tankar. jag tror att jag har lyssnat på den 100-gånger-någonting-jag-slutade-räkna-när-jag-repeatat-den-i-ungefär-fem-minuter.
les mästerverques. oui. och åh, nu vill jag ännu mer regna bort. typiskt. 


She & Him - I thought I saw your face today





fulländning

hahaha åh, jag älskar att min blogg älskar mig och nu har min header försvunnit också, fantastico. om någon Mästare på Bloggblabla råkar läsa detta, får ni gärna hjälpa mig! haha ha ha. varför skrattar jag?
hela världen är så under bar när man är korkad tom och glad och det är precis vad jag är, puss hela världen och jag skall skriva ett långt och vackert inlägg senare.

häjdå, adiäu, gudbäy!

RSS 2.0