the good land

Är i min vackra lilla värld nu. Efter pendeltåg i en timme med vackra sovjet-ängar utanför fönstret och First Aid Kit i lurarna, samt en najsig båtresa tillsammans med Elin, där vi mest störde oss på hur mycket DestinationGotland - maten sög och pratade nonstop!
Jag sov inte mycket inatt, kom hem vid ett men det gör inget, är glad ändå!!! För igår fyllde ju Sylvia arton år, så det var mer än okej att åka fram och tillbaka med upptåg och pendeltåg hela dagen, äta tapasmiddag på mysig bar tillsammans med massa artonåringar som lyckligt beställde in vin bara för att de kunde (nästa år är det jag mmmmmm), prata om livet, pajer och allt däremellan och till sist kollapsa på donken!
Allt känns galet mycket sommarlov nu, äntligen. Har väntat på den perfekta sommarlovskänslan, som inte riktigt hittat rätt bland alla regniga kalla junidagar. Men just nu känns allt ganska oslagbart (jag uppdaterar ju fan min blogg så liksom, nånting måste ju hänt!!). Nu skall jag spela Assassins creed för jag är cool.

pusspepppralin!

Ifall ni vill att ert liv skall bli några dimensioner vackrare, klicka här♥

förvirrade anteckningar av ord som vill ut

Det är så mycket jag vill göra, så många ord jag vill skriva. Särskilt klockan halv ett om sommarlovsnätterna, men jag har inte ens ett skrivbord i mitt rum och var finns alla tomma papper när jag behöver dem?
Sommaren dröjer, det regnade idag igen. En ursäkt för att leta fram en underbar regnoutfit visst, men solen är det jag älskar mest (särskilt som jag tittat klart på all Downton Abbey nu.). Jag vill bli brun och blekt och solkysst och vacker. Jag vill att min choklad skall smäta i solen på en picknickfilt rather than kokas på spisen hemma i vårt regniga kök. Jag vill ha något som är värt att kalla sommar, inte bara flimrande ljusglimtar i regnet.

Gud vad tyst det är i huset nu, jag hör bara mina egna tankar. Jag borde sluta tänka nu, somna och drömma och glömma.
Hejdå

(I do wish I could write you, you know)

Sometimes when I feel bad
and things look blue
I wish a gal I had... say one like you.
Someone within my heart to build a throne
Someone who'd never part, to call my own

If you were the only girl in the world
and I were the only boy
Nothing else would matter in the world today
We could go on loving in the same old way

A garden of Eden just made for two
With nothing to mar our joy
I would say such wonderful things to you
There would be such wonderful things to do
If you were the only girl in the world
and I were the only boy.



(lyrics by C. Gray)


...............

jag har sökt jobb på Mcdonalds lololololololol

nu nu nu

skall det bli åka av här säger vi. Säger vi. För herr-e-gud vad jag har haft absolut noll intressanta saker att säga/skriva på senaste tiden. Eller okej, det stämmer inte riktigt. Sanningen att säga så har jag haft jättemycket att säga (konstig mening hehh), det har bara inte lämnat min mind. Min mind har varit proppfull, till bristningsgränsen, är det fortfarande, och jag antar att det bara är min lathet som gör att jag inte kan få ändan ur vagnen och skriva/säga något av det jag vill. Känner mig lite som.... något stort, långsamt djur som bara ligger i sängen, äter glass, kollar på Jane Austen-filmer, gnyr lite åt allt vackert, snyter sig i näsduken..... Ja jag har varit sjuk. Då är det okej att slöa. SPECIELLT SOM JAG ÄR KLAR MED ALLT PLUGG NU WOWOWOWOWWOW !!!!!! Helt sinnessjukt. Har aldrig varit såhär glad åt sommarlov. Känns helt galet att jag bara kan ägna dagarna åt allt jag vill nu!!! typ som att skriva om mitt intressanta liv på den här dammiga bloggen. Som skall dammas av nu, var det ju tänkt. YÄAH!



idag har jag sett på den här filmen. Becoming Jane. Förlorat mig i kärleken, den engelska landsbygden, James McAvoy. Fy vad jag älskar dessa fina filmer. They makes life worth living, speciellt när det ösregnar utanför fönstret ♥

Saker jag inte tänker nämna i det här inlägget: Min smärta över att Siesta blev inställt och vad jag istället gjorde i helgen (kanske en annan gång, eller så kommer bilder, eller både och, eller inget. You know me. Hehhehehehe puss)



jag dör

RSS 2.0